Evenementen Centraal Register Techniek

Evenement

CRT Themadag 10-10-2024: Van pionier naar innovator - 5 jaar Centraal Register Techniek

Bekijken

Het Centraal Register Techniek is een initiatief van

Logo CNV Vakmensen
Logo FNV Metaal
Logo NVKL
Logo Techniek Nederland
Logo Wij Techniek

Oprichters

Stichting Centraal Register Techniek is ontstaan door een samenwerking van vijf organisaties uit de technische sector. Zij zijn onze sociale partners:

Onze sociale partners willen dat vakbedrijven en vakspecialisten beter en sneller kunnen laten zien welke kwalificaties (certificaten, diploma's, erkenningen en lidmaatschappen) zij in huis hebben. Een belangrijke stap daarin is om de grote hoeveelheid regelingen, diploma’s en certificaten betrouwbaar, veilig en erkend te registreren in een betrouwbaar kwaliteitsregister.

Financier

Wij Techniek, het ontwikkelingsfonds van de Technische installatiesector financiert het Centraal Register Techniek in opdracht van de sociale partners, werkgevers en werknemers.

Dataleveranciers

Wij werken nauw samen met certificerende instellingen, exameninstituten, schemabeheerders en opleiders in de techniekbranche. Zij leveren de gegevens aan en bieden loopbaanmogelijkheden. Hun input is een essentiële voorwaarde om het kwaliteitsregister betrouwbaar en actueel te houden.

Vakmensen, vakbedrijven en opdrachtgevers

Om onze producten en diensten zo goed mogelijk te maken, én af te stemmen voor vakbedrijven, opdrachtgevers en vakmensen, werken we graag met onze doelgroepen. Omdat zij met onze producten en diensten werken in de technieksector, helpen zij ons om deze zo slim en gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten. Dit doen wij bijvoorbeeld door focusgroepen samen te stellen voor vakbedrijven, vakspecialisten en opdrachtgevers. Zo kunnen we met onze producten en diensten (nog) beter aansluiten bij de verschillende behoeften.