Evenementen Centraal Register Techniek

Evenement

CRT Themadag 10-10-2024: Van pionier naar innovator - 5 jaar Centraal Register Techniek

Bekijken

Zoeken op kwalificaties

Als auditor (controleur) kan je een kwalificatie van een vakbedrijf of vakmens checken in het Centraal Register Techniek. Dit doe je via 'Zoeken op kwalificaties'

Maak eerst de keus om op vakbedrijven of op vakmensen te zoeken.

Wil je een vakbedrijf controleren? Kies dan het kwalificatietype en vul de bedrijfsnaam in. Wil je een vakmens controleren? Kies dan het kwalificatietype en vul de volledige achternaam in.

Staat het kwalificatietype er niet bij? Dan is deze nog niet opgenomen in ons register.

Het Centraal Register Techniek is nog niet compleet, we werken er hard aan om steeds meer partijen aan te sluiten voor een steeds vollediger overzicht.

 

Heb je een klus waar je een gekwalificeerd vakbedrijf of vakmens voor zoekt, gebruik dan de zoekfunctie ‘Vind je vakbedrijf’.

Vakbedrijf of vakmens

Kies eerst of je zoekt naar een vakbedrijf of vakmens. Zoek dan op basis van het kwalificatietype de juiste persoon of bedrijf. Let op, bij het controleren van een vakmens is het verplicht de volledige achternaam te vermelden in de zoekopdracht. Krijg je te veel resultaten bij het zoeken naar een vakbedrijf? Maak het zoekresultaat op basis van bedrijfsnaam, KvK nummer of vestigingsnummer dan specifieker.

Wil je als vakbedrijf niet gevonden worden in het Centraal Register Techniek? Pas je vindbaarheid dan aan op je eigen bedrijfspagina.

Persoons- en bedrijfskwalificaties

Op dit moment zijn we nog druk bezig met aansluiten van alle kwalificerende instanties en het inlezen van alle certificaten, erkenningen en lidmaatschappen. Er zijn al meerdere partijen aangesloten maar nog niet alle kwalificatietypen zijn ingelezen. We werken hier hard aan. Wil je weten of een vakbedrijf of vakmens die je niet in ons register kon vinden, toch over een specifieke kwalificatie beschikt? Check dit dan bij de certificerende instelling of vraag het op bij het vakbedrijf.

Nieuwe certificaten die worden toegevoegd aan het register worden automatisch gekoppeld aan de vakmens die zich met de app 'Vakpaspoort Techniek' heeft geïdentificeerd.